Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Om CC Höganäs

CC Höganäs älskar kakel och klinker i alla dess former! De keramiska golv- och väggplattorna vi levererar kännetecknas av naturliga råvaror, energisnål produktion, minimal miljöpåverkan vid användning och möjlighet till fullständig återanvändning eller återvinning.

CC Höganäs Byggkeramik AB ingår idag i Ricchetti Group som är en av Europas ledande koncerner inom byggkeramik. Vi har egen tillverkning i sju fabriker runt om i Europa, med välrenommerade varumärken som Ricchetti, Cisa, Cerdisa, Cinca, Klingenberg och Pukkila.

I Sverige har vi funnits sedan år 1886 och är idag 130 medarbetare. Vi säljer för ca 400 miljoner kronor och nästan två miljoner kvadratmeter kakel och klinker om året. Då är det kanske inte så konstigt att vi har Sveriges största lager och därmed mycket god leveransförmåga!

Det är med stolthet över vårt arv som vi blickar framåt för att möta dagens och framtidens behov. Vi på CC Höganäs har stora möjligheter att kontinuerligt designa spännande nyheter som sedan tillverkas i våra fabriker i Europa. Överallt med samma passion för materialet och med stor omsorg om estetik och kvalitet.

Vi kan tillverka plattor i riktigt stora format med millimeterprecision, och ytor med extremt bra slitstyrka. För att inte tala om alla spännande glasyrer, färger och ytstrukturer. Våra produkter erbjuder idag fantastiska möjligheter för den som vill ta ut svängarna i inredningen.

Välkommen att dela vår passion!