Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

hero

Hallinspiration

Här har vi samlat hallinspiration så att hallen kan få den kärlek den förtjänar.

Hallen är en viktig del av hemmet på många sätt. Hallen är inte bara ett rum där du slänger av dig jackan och skorna när du kommer hem eller där barn och djur skitar ner lite extra. Hallen är det första som möter dig när du kommer hem och det sista som du lämnar när du går till jobbet eller till skolan.

Hallinspiration

Hallinspiration - att tänka på

Möblera inte för trångt

Hallen är ett rum där du behöver svängrum. Att behöva oroa sig för att armbåga en tavla en hylla när du tar på dig en jacka är inte något man vill. Räkna med att det behövs 90 cm i diameter för en vuxen person att ta på sig sin jacka.

Tänk på djupet

En skohylla bör vara minst 32 centimeter för att rymma större herrskor. Hatt, keps eller cykelhjälm behöver 30-35 centimeter på en hatthylla. En jacka som hänger på en galge behöver cirka 60 centimeter i djup för att hänga bra.

Använd linjer

Vill du göra din drömhall större? Använd stora klinkerplattor (varför inte göra det extra häftigt med plattor på 120×120 cm) för att förstärka rummet storlek.

Bredda hallen? Lägg klinkern på bredden så upplevs rummet bredare. 30×60 cm är ett bra format och finns i många fina färger.

Accentuera längden? Lägg plattorna på längden och skapa känsla av att rummet är smalare och längre. Serien VINTAGE har avlånga plattor med en mysig träkänsla.

Vill du ha en mysig, gemytlig hall? Välj 10×10 eller 15×15 för att använda brutna linjer som skapar en mysig känsla. Hexagoner är också ett härligt alternativ och serien GRYNNA har mängder av härliga färger.

 

Tävlingsvillkor

Tävlingen pågår till och med 30/9. Vinnaren kommer att väljas ut av en jury bestående av Höganäs Kakels marknadsavdelning. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.
Anställda på Höganäs Kakel eller släkt eller vänner till anställda får ej tävla. Genom att du skickar in ditt bidrag i tävlingen överlåter du upphovsrätten avseende bidraget till Höganäs Kakel. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn, efternamn och ort att publiceras på Internet.