Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Bostik tätskikt - säljs nu hos Höganäs kakel

Höganäs kakel är nu återförsäljare till Bostik och erbjuder Bostiks Universal-system som ett perfekt komplement till Höganäs kakel och klinker. Tätskikt är den viktigaste delen för att badrummet ska fungera och godkännas.

Bostik tätskikt

Bostiks tätskikt, produkter och system används över hela världen inom industriell tillverkning, som byggkomponenter i nya byggnader och vid renoveringar samt för att hantera vardagliga reparationer, monteringar och hantverksprojekt. Våra produkter kan kanske verka oansenliga men deras inverkan är kolossal och bidrar till en säkrare, flexiblare, effektivare och ansvarsfullare värld.

En global ledare inom limningstekniker

Bostik är ett av världens största företag specialiserat på lim och tätnings- och byggprodukter. Bostik har cirka 5000 anställda i 50 länder spridda över fem kontinenter världen över. Våra kunder kommer från olika marknader; så som industriell tillverkning, konstruktionsbranschen och slutkonsumenter.

Hållbart byggande

100 år av erfarenhet och förståelse för kundernas behov leder till nya och förbättrade produkter inom lim, fog- & tätningsmassor, cementbaserade fästmassor, golvspackel och väggspackel. Genom att arbeta tillsammans med hantverkare, entreprenörer och bransch organisationer utvecklas lösningar som möter dagens krav inom branschen.

En viktig del utvecklingen av nya produkter och system är därför att ständigt hålla ett miljö- och kvalitetsfokus med certifieringar, märkningar och dokumentation som verktyg.

Monteringsanvisning Bostik Tätskikt Universal