Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Inspiration för badrummet

Hitta inspiration för ditt badrum och titta igenom fantastiska kakel- och klinkerplattor med vackra färger, former och storlekar.

Inspiration för ditt badrum

I badrum är kakel och klinker en älskad del och man kan arbeta på många sätt för att förmedla en känsla i badrummet. Badrummet kan vara en blank canvas för den som vill skapa något helt unikt och personligt för just dig. Varför inte en lugn oas där du kan samla kraft i det mysiga badkaret eller en energiinjektion med färg, former och strukturer för att vakna till på morgonen?

Vi har samlat inspiration för ditt badrum men dela gärna med dig av dina erfarenheter på Instagram.

Ljust och fräscht

Vita plattor, ljus marmor eller varför inte lite ljus träkänsla? Den skandinaviska inredningsstilen går mycket i vitt med så mycket ljusinsläpp som möjligt. Och där passar den vita marmorn i MARBLE BOUTIQUE, BERNINI och LUXURY väl in och ger en skön och lyxig känsla i badrummet.

Naturmaterial

Rustik sten, trä och sandfärgade kakelplattor skapar ett harmoniskt badrum för dig som vill ha ett lugn i en hektisk vardag. ALASKA, ARCHISTONE, och BLACKBOARD är några härliga, naturliga kakelplattor

Starka färger

Rött, gult, svart, grönt, blått eller turkost! Välkomna in de slagkraftiga färgerna till ditt badrum. SCALE, SOHO, POMBALINO och BISELADO är några fantastiska serier för dig som älskar färg.

Inspiration för hemmet

Kakel och klinker tycker vi, såklart, är en solklar del av varje hem. Så här har vi samlat inspiration för hemmet med spännande kakel till ditt hem.

inspiration för ditt badrum kakel klinker inspiration för hemmet vardagsrum kakel klinker inspiration för hemmet kök kakel klinker
Badrumsinspiration Köksinspiration Vardagsrumsinspiration

I kök och badrum är både kakel och klinker en älskad del men det finns ju fler platser i hemmet som behöver en slitstark yta. Varför inte förbereda din hall för en invasion av lekglada barn med leriga stövlar och smutsiga kläder?

Beställ direkt

Kundservice | Arkitektsupport | Höganäs Kakelcenter | Återförsäljare | Bygghemma.se | Stonefactory.se