Vi på CC Höganäs Byggkeramik erbjuder vår hjälp vid kommande bassängprojekt.

Vi har tagit fram lämpliga keramiska plattor för den här typen av miljöer där påfrestningarna är stora. Vi har variationer på dess ytor, både färgmässigt och ur halkdämpande synpunkt. Valet är stort och vi hjälper er att hitta rätt utifrån ert önskemål.

Förutom att vi har lämpliga produkter för det här ändamålet har vi också en gedigen kunskap om hur man bygger och renoverar bad.

Kravet på miljöcertifierade produkter ökar och ökar i samhället vilket vi ser som en positiv utveckling. Vi på CC Höganäs gör allt vad vi kan för att möta marknadens krav genom att bedöma våra produkter hos Sunda Hus, Byggvarubedömningen och BASTA.

I ett sådant projekt är det inte enbart keramiken som är av intresse utan även det som ligger bakom själva plattan d.v.s. tätskiktssystemet och fäst- och fog massorna. Det är en hel djungel av produkter på marknaden och det kan vara skönt med hjälp att hitta rätt.

Vi kan stötta er med hjälp av ritningar i autoCAD, både som pdf och dwg filer. Är ni intresserade av hela ritningar, enskilda formbitar eller till och med 3D ritningar står vi till ert förfogande.
Vi kommer gärna och gör ett besök på arbetsplatsen. Att se projektet i verkligheten säger mer än vad ritningar och skisser gör.

När vi kommit så här långt i projektet kan vi lämna en komplett offert till er. Den innehåller pris samt mängd för tätskikt och keramik. En handlingsplan för vilka produkter som bör väljas till de olika delarna i badet, hur de monteras och var.

Ni kan alltid kontakta oss för tips och stöd under projektets gång. Vill ni boka möte för genomgång eller kanske en utbildning hör ni bara av er till oss.

Vi önskar er en god arbetslycka med era pågående och kommande bassängprojekt och vi ser fram emot att höra ifrån er.
Med vänlig hälsning
Ingibjörg Bjarnadóttir Madsen
Mobil: +46 (0)70-209 66 31
E-post: ingibjorg.bjarnadottir.madsen@cchoganas.se
www.cchoganas.se