Se oss i nya säsongen av Roomservice i Kanal 5

RoomserviceRoomservice bygger hus från scratch!

I höst är Sveriges starkaste och mest uppskattade bygg- och inredningsprogram Roomservice tillbaka. Denna säsong får vi för första gången någonsin vara med när Johnnie, Mattias och Mija Kinning ska förverkliga många människors stora dröm. De ska då rita, bygga och inreda ett helt nytt hus på en naturskön tomt vid havet.

Roomservice är tillbaka med sin nittonde säsong och i höstens omgång får vi följa radarparet Johnnie och Mattias samt inredare Mija Kinnning då de i ett saltstänkt sommarsverige påbörjar ett nytt projekt. De ska då ta sig an det totala helhetsgreppet genom att designa, bygga och inreda ett helt nytt hus på en naturskön plats vid havet utanför Båstad. Vi är med från start när Mija sätter sig vid skissbordet för att planera och rita en villa som ska fungera för såväl den moderna familjen som det traditionella paret. Vi följer hela processen då huset byggs upp, trädgården planeras och uteplatser arrangeras. Givetvis får vi även, i varje program, se hur husets alla rum och boendeytor planeras och inreds. Huset kommer efter uppförande att säljas och överskott kommer att skänkas till Barncancerfonden.

Missa oss inte i höst på Kanal 5, torsdagar kl.20.00 med start den 30 oktober.

Se programinfo här –>

Vi, CC Höganäs, är stolta att få medverka i programmet Roomservice som spelas in i trakterna där vi startade vår verksamhet för 128 år sedan. Allt kakel och klinker som används i programmet kommer från vår egen produktion och har, med omsorg, valts ut av inredare Mija Kinning.

Det är roligt att kunna visa hur snyggt och exklusivt resultatet blir med våra trendiga större format på klinker, i ett helt ”vanligt” hus. I programmen kan du se hur man med rätt verktyg och kvalitativ keramik, i kombination med väggnära brunnar i bad och tvättstuga, skapar underverk.
Mycket inspiration!