Nytt från CC Höganäs

CC Höganäs ökade resultatet med 700%, nu tar företaget rejäla kliv framåt

Efter några tuffare år med sämre resultat har CC Höganäs genomfört många förändringar som nu bär frukt. De står väl rustade för framtiden och genomför nu många stora och offensiva satsningar. Hela kakel- och klinkermarknaden har ökat, men Höganäs har ökat ännu mer. Resultat har förbättrats med hela 700% till 8,2 mkr första halvåret jämfört med samma period förra året. De har också fått ordning på den danska och norska marknaden genom en rad förändringar, berättar CC Höganäs VD Peter Bellander.

RUSTAR FÖR FRAMTIDEN, ÖKAD SERVICEGRAD OCH KORTARE LEDTID
Nya inköpsrutiner hos CC Höganäs har höjt servicegraden med ca 20% på leveranser från centrallagret. Stora investeringar i företagets ERP system pågår vilket kommer att resultera i märkbara effektiviseringar under 2016 där CC Höganäs kunder kommer att uppleva en bättre service med kortare ledtid och ökad leveranskvalitet. Vidare förbättrar förtaget sina elva logistikcenter runt om Sverige, som i ännu större utsträckning kommer att fungera som alla återförsäljares närlager och proffsens hämtlager.

 

STOR SATSNING PÅ VARUMÄRKET
” CC Höganäs är ett av Sveriges starkaste varumärken som vi ska förstärka ytterligare. Hösten och framtiden ser ljus ut för vårt företag som levererat kakelglädje sedan 1886”, avslutar Peter Bellander.

 

Läs eller download pressmeddelandet i pdf-format